• +86 07608862860
  • Επικοινώνησε τώρα
  • Γιατί επέλεξες να χρησιμοποιήσεις σπρέι για απολυμαντικό χεριών;

    Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-07-07 17:38:42  Hits: 16

    Μετά το ξέσπασμα του COVID-19 ή του νέου στεφανιαίου ιού, εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο.Η κρίση COVID-19 που χαρακτηρίστηκε πανδημία από την ΠΟΥ επηρέασε διάφορες χώρες του κόσμου.Πληροφορίες σχετικά με την πρόληψη από το COVID-19 πολλαπλασιάστηκαν σε κάθε περίπτωση και35.101.Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μείνετε ασφαλείς είναι να πλένετε τα χέρια σας σε τακτά διαστήματα από το σαπούνι και το νερό.


    Το απολυμαντικό χεριών και τα απολυμαντικά είναι εξαιρετικά σημαντικά κατά την περίοδο COVID-19.Για πολλές ώρες, ο στεφανιαίος ιός παραμένει σε διάφορες επιφάνειες που αγγίζονται τακτικά με τα χέρια.Όχι   Όταν πλένουμε τα χέρια μας εγκαίρως, ο ιός μπορεί να μας μολύνει με στεφανιαίο ιό όταν τα χέρια μας αγγίζονται στα μάτια, τη μύτη ή το στόμα.Ως εκ τούτου, συνιστάται να καθαρίζονται τα χέρια συχνά.σπρέι απολυμαντικού αλκοόλ   θεωρείται αποτελεσματικό και πιο βολικό.


    Τι είναι το απολυμαντικό χεριών;

    Ασημένιο απολυμαντικό χεριών περιλαμβάνει   Από ασημένια ιόντα.Ασημένια ιόντα σημαίνουν άτομα αργύρου από τα οποία υπάρχουν σε ιονική κατάσταση.Από τέτοια άτομα, ένα ή περισσότερα ηλεκτρόνια έχουν χαθεί.Διαθέτουν οξειδωτική δύναμη και χρησιμοποιούνται κυρίως ως συνήθη απολυμαντικά και αποστειρωτικά.Καταστρέφουν τα βακτήρια, τους ιούς και τους μύκητες.Είναι ασφαλείς για ανθρώπους, ζώα και φυτά.

    Λειτουργίες του Silver-Ion Hand Sanitizer:

    ιβ)   Σκοτώνει όλα τα είδη βακτηρίων, ιών και μύκητων, εντελώς.

    ιβ)   Μπορεί να σκοτώσει γρήγορα 99.999% μικροβιακών παραγόντων.

    ιβ)   Για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την αρχική εφαρμογή, συνεχίζει να απολυμαίνει τις επιφάνειες.


    Αλκοολικοί άποικοι κατά Silver-ion Hand Sanitizers

    είτε 100700·   Μακροπρόθεσμη προστασία

    Ασημένιο απολυμαντικό χεριών έχει μακροχρόνια προστασία από μικρόβια, αφήνοντας τα χέρια απαλά, καθαρά και φρέσκα.Αλλά το απολυμαντικό αλκοόλ δουλεύει μέχρι να στεγνώσουν τα χέρια.

    είτε 100700·   Καλύτερη μυρωδιά.

    Ασημένιο απολυμαντικό χεριών μυρίζει καλύτερα από το συμβατικό απολυμαντικό με βάση αλκοόλ.

    είτε 100700·   Πρόληψη ξηρότητας του δέρματος

    Ασημένιο απολυμαντικό έχει φυσικά ενυδατικά που διατηρούν την ισορροπία υγρασίας του δέρματος και μειώνουν τον χημικό ερεθισμό.Wher καιDrive,101.Καθώς, οι ψεκασμοί με απολυμαντικό οινόπνευμα αφήνουν στεγνά τα χέρια τους σε συχνή χρήση.Ασημένιο απολυμαντικό έχει τα ίδια οφέλη με το απολυμαντικό σπρέι αλκοόλ.


    Diy Hand Sanitizer Spray ή Homemade Hand Sanitizer Spray κατά Silver-ion Hand Sanitizer

    Ενώ υπάρχει μια πιθανή έλλειψη των Sanitizers σε κάποια μέρη, πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν σπρέι αντισηπτικού για τα χέρια.Ωστόσο, οι άνθρωποι δεν πρέπει να προσπαθούν να κάνουν σπιτικό ψεκασμό αντισηπτικού διαλύματος χεριών.   χωρίς ειδική καθοδήγηση.

    Ας το αναλύσουμε.

    είτε 100700·   Αποτελεσματικότητα του προϊόντος

    Διακυβεύονται διάφοροι κίνδυνοι, ιδιαίτερα η χρήση συστατικών που ενδέχεται να αποδειχθούν αναποτελεσματικές στον ιό της στεφανιαίας νόσου.Ειδικά DiY φυσικό σπρέι αντισηπτικού χεριών   το οποίο δεν περιέχει οινόπνευμα μπορεί να περιέχει άλλα συστατικά, όπως χλωριούχο βενζαλκόνιο και αιθέρια έλαια.Αυτά τα καθαριστικά χεριών μπορούν να μειώσουν την ανάπτυξη των μικροβίων αλλά δεν θα τα εξαλείψουν.Wher καιDrive,101.Καθώς το σπρέι αντισωμάτων αργύρου έχει ισχυρές αντιμικροβιακές ιδιότητες.Η χρήση του δεν έχει επιβλαβείς επιπτώσεις.

    Ο ψεκαστήρας αντισηπτικού διαλύματος χεριών ασημιού γίνεται από ειδικούς με τα σωστά συστατικά τα οποία αποδεικνύονται εξαιρετικά αποτελεσματικά στην εξάλειψη των μικροβίων.Μας προστατεύει αποτελεσματικά από τη μόλυνση του στεφανιαίου ιού.

    είτε 100700·   Τήρηση των κατευθυντήριων γραμμών της ΠΟΥ

    Το σπρέι για το απολυμαντικό χεριών DIY μπορεί να μην έχει τα κατάλληλα συστατικά για να γίνει σύμφωνα με τη σύσταση ΠΟΥ.Μόνο σπιτική αλκοόλη για απολυμαντικό χεριών.   όταν παρασκευάζεται με την καθορισμένη συγκέντρωση αλκοόλης μπορεί να αποδειχθεί καλή.Wher&dows?351.101.Καθώς τα απολυμαντικά από ασήμι αποδεικνύονται αποτελεσματικά καθώς κατασκευάζονται από αδειοδοτημένους κατασκευαστές σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της ΠΟΥ.


    Πώς να χρησιμοποιείς απολυμαντικό χεριών;

    «100044»·   Σπρώξε το απολυμαντικό ασημιού στα χέρια σου και άφησέ το να στεγνώσει.

    «100044»·   Αυτό το σπρέι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια για να παρέχει μια μακροχρόνια προστατευτική ασπίδα.

    «100044»·   Χρησιμοποιείται για να αποσμητικά αντικείμενα γύρω από το σπίτι.


    Ασημένιο απολυμαντικό είναι ιδανική και βολική επιλογή για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν φυσικό απολυμαντικό χεριών χωρίς αλκοόλ.

    Προηγούμενος: Χρήση χλωριούχου ...

    Επόμενο: Χρειάζεσαι σπρέι ...